nlc.hu
Sztárok
Ők voltak a Baby Sisters tagjai

22 éve oszlott fel a Baby Sisters, emlékszel még a három lányra?

Az éveken át hasító magyar lányegyüttes 2000-ben adta ki az utolsó nagylemezét, egy évvel később pedig búcsút is intettek egymásnak a tagok. Emlékszel még rájuk? Mutatjuk, hogy néztek ki az induláskor!

Az 1990-es évek második felében gyakran csendültek fel a Baby Sisters együttes számai, amiket három lánynak köszönhetünk: a fekete hajú Szklenár Gabi, a szőke Hertelendy Klári és a vörös Bognár Évi alkotta az akkor igazán nagy népszerűségnek örvendő triót.

A lánycsapat létrehozásának ötlete Hertelendy Klári fejéből pattant ki valamikor 1996-ban, hozzá csatlakozott a két másik lány. Gabi épp akkor állt fel az iskolapadból, nem sokkal azelőtt érettségizett, hogy csatlakozott az együtteshez, és milyen jól tette! Az első, Jó estét nyár, jó estét szerelem című lemezük 1997-ben jelent meg, és azonnal óriási sikert értek el vele. Élőben is sokszor találkozhattunk velük, mivel egymást érték a koncertjeik. 

Baby Sisters együttes tagjai

Sosem titkolták, hogy a kezdeti inspirációt a Spice Girls lányformáció adta az együttes életre hívásához, ahhoz azonban, hogy belopják magukat az emberek szívébe és uralják a slágerlisták élvonalát, elengedhetetlen volt a lányok tehetsége. Rajongótáborukat dögös megjelenésüknek is köszönhették, sokak nagy örömére több férfimagazinban is megjelentek. Az utolsó lemezüket 2000-ben adták ki, 2001-ben pedig közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Évi és Gabi szólóban is próbálkozott az énekléssel, de egyedül nem értek el akkora sikereket, mint amikor hárman ragadtak mikrofont és bújtak patatalpú cipőbe. 

A Baby Sisters együttes tagjai
Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top