nlc.hu
Sztárok

Baby Gabi küzdelme a depresszióval

Baby Gabi: „Súlyos depressziós voltam és pánikbeteg, már fizikailag sem tudtam a színpadra felállni”

Gyógyszerek mentették meg az énekesnő életét.

Baby Gabi (Szklenár Gabriella) egy csapásra sztárrá vált a 90-es évek végén a Baby Sisters nevű formációval. Az énekesnő azonban miközben a színpadon vidáman énekelt és táncolt, a színfalak mögött élete egyik legnagyobb tragédiájával küzdött. A Blikk TV Ilyenek voltunk című műsorában részletesen mesélt arról, hogyan élte meg azt, hogy miközben az édesanyját gyászolta, ugyanúgy kellett teljesítenie a lánybanda tagjaként, mintha mi se történt volna. 

A kettősség pánikbeteggé tett. Nagyon oda kellett tennem magam a színpadon, (…) közben végigsírtam az éjszakát, a reggeleket. (…) Súlyos depressziós voltam és pánikbeteg, már fizikailag sem tudtam a színpadra felállni” – vallotta be az énekesnő, akinek gyógyszereket írtak fel.

Baby Gabi

Baby Gabi a Szerencsekerékben – Forrás: TV2 / Szerencsekerék (2024.01.12.-i adás)

A gyógyszerek megmentették az életemet, mert végre (…) nem volt sírógörcsöm, végre tudtam aludni” – mesélte Baby Gabi, aki 6 évig szedte a tablettákat. Emiatt meghízott, és végül csak szakember segítségével tudott leszokni. Felkereste Csernus Imrét. “Elvette az összes gyógyszeremet, egy órában leüvöltötte a fejemet, de valakinek ez hatásos, például nekem az volt “ – elevenítette fel az énekesnő, akinek 2016-ban születtek ikerfiai. A gyereknevelés ellenére sem vonult vissza, csak inkább félállássá tette az éneklést. “Hétköznap én vigyázok Bencére és Botondra, hétvégén pedig az édesapjukkal vannak, amíg fellépek”nyilatkozta még két éve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top