nlc.hu
Sztárok

Baby Gabi akkor és most

Ezért tűnt el Baby Gabi az elmúlt években a reflektorfényből

Baby Gabi az 1990-es és 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője volt. Hol van most és milyen volt karrierje elején? Megnéztük!
Baby Gabi

Úgy tűnhet, hogy Baby Gabi néhány év hiátus után most kezd újra visszatérni a reflektorfénybe. Néhány adással ezelőtt a Szerencsekerékben tűnt fel (bár ő jutott a döntőig, végül az utolsó feladványnál leblokkolt), tavaly pedig a Hal a tortánban is versenyzett. A nézők érthető módon örültek, mikor újra a képernyőn látták a ’90-es és a 2000-es évek egyik legnagyobb sztárját, ám az igazi rajongók tudják: Gabi nem szívódott fel teljesen.

Gabi, aki Szklenár Gabriella néven született, de mégis Baby Gabi néven futott be, köszönhetően a Baby Sisters nevű lánybandának, aminek 1996 és 2001 között a tagja volt, mérhetetlen népszerűségnek örvendett az ezredforduló környékén és még jóval utána is. 2016-ban aztán újabb izgalmas kihívásba fogott: ikerfiai születtek, Bence és Botond. A hűséges fanok azonban még így is láthatták fellépéseken Gabit, aki nem vonult vissza teljesen a sztárságtól – csak inkább félállássá tette az éneklést. 

Mert mint ahogy azt egy interjúban 2022-ben elmondta: „Hétköznap én vigyázok Bencére és Botondra, hétvégén pedig az édesapjukkal vannak, amíg fellépek.” De lássuk, honnan indult Gabi, és hogy nézett ki a legutóbbi tévés megjelenésekor, ha netán lemaradtál volna róla!

Baby Gabi
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top