nlc.hu
Sztárok
„Azt álmomban sem gondoltam, ami ezután következett” - drámájáról vallott Baby Gabi

„Azt álmomban sem gondoltam, ami ezután következett” – drámájáról vallott Baby Gabi

Rémálommá vált a klipforgatás az énekesnő számára.

Novemberben jelent meg Baby Gabi FőniX című albuma, a címadó Főnix dalhoz pedig nemrég videót akart készíteni. A klipforgatásán azonban dráma drámát követett, még az új kocsija is odalett.

Baby Gabi,

Baby Gabi nagyon megjárta a klipforgatással – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

Azt álmomban sem gondoltam, ami ezután következett” – vezette fel a történteket a Ripostnak az énekesnő. Elmondása szerint az volt az elképzelés, hogy egy Balaton melletti, romos épületben, egy elhagyatott orosz laktanyában forgatnak. Már minden le volt szervezve, ám a forgatás reggelén kiderült, nem volt aznapra forgatási engedélyük. Ekkor rohamtempóban kellett új helyszínt keresnie Baby Gabinak.

“A fodrászom azt mondta, hogy a gyerekei ki szoktak járni egy elhagyatott épülethez, ami Pécelen van. Rögtön el is indultunk, igen ám, de nem vezetett oda betonút. Egy földút volt, (…) a bokrok teljesen szétkarcolták a kocsimat, amit ráadásul néhány hónappal ezelőtt vásároltam. Mire megérkeztünk, a fekete kocsimon „remekül” látszottak a fehér karcolások” – panaszolta.

Az énekesnő mindenesetre már a következő klipforgatáson gondolkozik, és bízik abban, hogy ezúttal nem lesz ilyen pechszériája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top