nlc.hu
Sztárok

Baby Gabi akkor és most

Baby Gabira rá sem ismerni 13 évvel ezelőtti fotóján

Baby Gabi már kétgyerekes édesanya, ikrei, Bence és Botond már négyévesek.

Baby Gabi kétgyerekes anyuka, aki legutóbb a 42. születésnapját ünnepelte. Az énekesnő állandó harcban állt a kilókkal, de végül sikerült 16 kilót leadnia, súlyát pedig azóta is tartja.

Baby Gabi 13 évvel ezelőtt

Baby Gabi alig 30 évesen, egy 2007-es fotón. Az énekesnőből azóta komoly, kétgyermekes anyuka vált (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

„Nem éreztem jól magam. Terhességi diabéteszem volt, akkor már csináltam a 160 grammos diétát. Tavaly ősszel vettem észre, hogy legyen mínusz vagy plusz fok, folyt rólam a víz. Elmentem egy teljes kivizsgálásra, és kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, ami a cukorbetegség előszobája” – mesélte korábban Baby Gabi, aki elmondta, hogy naponta ötször eszik, figyel a szénhidrát, a zsír és a fehérje arányára. Sok édesanya küzd önbizalomhiánnyal, de ő nem tartozik közéjük, pluszkilóival együtt is imádta magát, fittyet hány az elvárásokra, csak önmagának akar megfelelni.

Ennek pedig meg is van az eredménye, Baby Gabi nemcsak ragyog a boldogságtól, de bomba formában is van.

Mi lett velük?

(Nyitó kép: Baby Gabi/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top