Sztárok

Baby Gabira rá sem ismerni, elképesztően sokat fogyott

Az énekesnő a közösségi oldalán tett közzé egy friss fotót.

Baby Gabi elképesztően sokat fogyott: az énekesnő, aki két gyermek büszke édesanyja, elmondása szerint sokáig küzdött a pluszkilókkal, aztán nem sokkal azelőtt, hogy ikrei betöltötték a második életévüket, úgy döntött, megszabadul a feleslegtől. Mint kiderült, az életmódváltásnak egészségügyi okai is voltak:

„Nem éreztem jól magam. Terhességi diabéteszem volt, akkor már csináltam a 160 grammos diétát. Tavaly ősszel vettem észre, hogy legyen mínusz vagy plusz fok, folyt rólam a víz. Elmentem egy teljes kivizsgálásra, és kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, ami a cukorbetegség előszobája” – mesélte Gabi tavaly nyáron.

Az énekesnő azóta több mint 16 kilót dobott le; bombaformában van. Ezt a közösségi oldalán megosztott legfrissebb fotója is igazolja. Baby Gabi a fotót egyébként azért osztotta meg, mert mint kiderült, mostantól szemüveget kell viselnie. „Én sem leszek már fiatalabb” – írta a fotóhoz, majd hozzátette: „Viszont végre látom, mit írtok itt a Facebookon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top