Sztárok

Baby Gabi 16 kilós fogyása figyelemreméltó

Baby Gabi 16 kilótól szabadult meg fél év alatt, de erre leginkább egészsége miatt volt szükség. Az énekesnő szuperül érzi magát, és tovább nem is szeretne fogyni.

Baby Gabi ikrei hamarosan kétévesek lesznek, az énekesnő viszont csak pár hónappal ezelőtt szánta rá magát, hogy megszabadul a terhesség alatt felszedett plusz kilóktól, de erre jó oka volt. Nagyon jól halad, hiszen már 16 kilót fogyott, és mint mondja, sosem volt ilyen vékony. Gabi szerint ez már elég, de nem szeretne visszahízni, ezért nagyon odafigyel az étkezésre.

Az énekesnő arról mesélt a Mokkában, hogy az orvosa diétára fogta, hiszen egy betegség miatt életmódot kellett váltania. „A szénhidrátot most már növelem, hogy ne fogyjak tovább. (…) Nem éreztem jól magam. Terhességi diabéteszem volt, akkor már csináltam a 160 grammos diétát. Tavaly ősszel vettem észre, hogy legyen mínusz vagy plusz fok, folyt rólam a víz. Elmentem egy teljes kivizsgálásra, és kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van, ami a cukorbetegség előszobája” – részletezte Baby Gabi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top