nlc.hu
Gasztro
A család, aki 95 millió forintot gyűjtött a pizzafutárnak

Közel 95 millió forintot gyűjtött egy család a pizzafutárnak, aki elesett a verandájukon

Újabb példa arra, hogy a nagylelkűség még nem veszett ki örökre az emberekből.
Pizzafutár motorok

Nem mindennapi történetet kering a neten: egy család közel 262 ezer dollárt, azaz közel 95 millió forintot gyűjtött össze annak az idős nőnek, aki éppen a rendelésüket szállította ki, de megbotlott a verandájukon és megütötte magát. 

Az eset február 2-án történt, a 72 éves Barbara Gillespie a bejárati ajtó előtt esett el, amelyet a család biztonsági kamerája is rögzített. A nőnek láthatóan nehezére esett már az incidens előtt is a járás, de az esést követően alig bírt talpra állni, és bár a rendelést leadó pár azonnal a segítségére sietett, Gillespie csak azzal törődött, hogy a kiszállított étellel mi történt. 

Lacey Kleint, aki a rendelést intézte, a TikTokon osztotta meg a videót, melyhez a következőket írta:  

A Domino’s futárunk ma elesett a verandánkon, és a szívem megszakad érte. Nyilvánvalóan nehéz időszakon megy keresztül. Annyira aggódott az ételünkért, de mi csak azzal törődtünk, hogy ő jól van-e. Annyira szomorú vagyok miatta. 

@momofthe5ks Our dominos delivery driver fell on our front porch today and my heart just hurts for her. She’s clearly having a hard time. She was so worried about our food but all we cared about was that she was okay. I’m so sad for her @dominos #fyp #foryou #foryoupage #dominospizza ♬ original sound - Lacey Keighron

A videó vírusként terjedt a közösségi platformon, a házaspár pedig úgy döntött, ha már így alakult, akkor kihasználják a lehetőséget és adománygyűjtést szerveznek az idős nőnek a GoFundMe nevű oldalon, ahol közel 14 ezer adományból már 95 millió forintnyi összeget gyűjtöttek össze Gillespie-nak, aki talán így végre nyugdíjba vonulhat.  

Úgy gondoltuk, hogy összegyűjtünk neki egy nagyobb borravalónyi összeget, és el is visszük neki. De arra egyáltalán nem számítottunk, hogy ilyen sok pénzt kapunk. (…) Annyira izgatottak és izgatottak voltunk, hogy másnap elmondhattuk neki

– írja a 24.hu

Gillespie azt mondja, hogy a házaspár visszaadta az emberekbe vetett hitét, és hálás nekik a csodálatra méltó tettért, akárcsak a Domino’s Pizza, akik szerint ezzel megváltoztatták a nő életét. 

„Barbara a családunk szeretett tagja, a vállalaton belül az Év Csapattagja díjjal tüntették ki a 2022-es teljesítményéért. Ő a vásárlóink kedvence is, akinek mindig mosoly van az arcán” – fogalmazott a vállalat a közleményében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top