nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek és a bűnök

Ez a csillagjegyek legnagyobb bűne

A csillagjegyed segítségével most szembenézhetsz a bűneiddel, hogy jóvá tedd őket.

Kos

Kiszámíthatatlanságoddal megbántasz másokat, és észre sem veszed. Célratörő vagy, ami jó – de közben kegyetlenül letiporsz másokat.

Bika

A te bűnöd a mohóság. Imádod az érzéki élvezeteket habzsolni, az anyagiakat halmozni. Étel, ital, pénz, szex: ezekből soha nem elég.

Ikrek

Pletykás vagy, és nem is sejted, ezzel sokszor mennyi kárt teszel. A kommunikáció mestereként képességedet sok jóra is használhatod.

Rák

Az elengedéssel is gondjaid vannak, és nehezen adsz teret a szeretteidnek. A szerelmeddel szinte megfojtod a párodat, ne lepődj meg, ha menekül.

Csillagjegyek és a bűnök

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Oroszlán

Büszke vagy és önimádó, roppant könnyen átesel a ló túloldalára. Uralkodsz és parancsolsz, nárcisztikus jellemeddel nagyon megbántod a szeretteidet.

Szűz

Maximalista vagy, de ez önmagában nem lenne gond. Viszont semmi mást nem fogadsz el, csak amit te csinálsz., közben kíméletlenül becsmérelsz másokat.

Mérleg

Kedvességed és bájod szinte mindenkire hatással van. De annyira hiú vagy, hogy sokszor nem veszed észre, ha szeretteidnek szüksége van rád – mert magaddal vagy elfoglalva.

Skorpió

Szenvedélyes vagy, és vonzó, mint egy mágnes. Ezzel élsz vissza rendszeresen. Elcsábítasz, eldobsz, vagy éppen manipulálsz embereket.

Nyilas

Végtelen szabadságvágyaddal könnyen megbántasz másokat. A hűséget nem is érted, az elköteleződéstől kiráz a hideg. Gondold végig, miért nem marad melletted senki.

Bak

Fontos számodra az anyagi biztonság, a jólét, ezért nagyon sokat teszel. Egyik hibád, hogy ezt mindennél elé helyezed, a másik, hogy nem élvezed a pénzt, és a szeretteiddel is fukar vagy.

Vízöntő

Különleges vagy, érdekes, intelligens: viszont mindenki fölött állónak képzeled magad. A környezeted megőrül tőled, ahogy kioktatod és lenézed őket.

Halak

Te művészi álmodozónak hiszed magad, holott kényelmes és lusta vagy. A kettő együtt is működne, csak azért dolgozni kell… Azt a valóságban tudsz, ahol várnak rád a szeretteid is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top