Horoszkóp

Így esnek bűnbe a csillagjegyek

Az emberi természet velejárója a bűnbe esés, még akkor is ha csak kisebb, hétköznapi bűnökről van szó. Néha úgy követed el ezeket, hogy valójában észre sem veszed. A horoszkóp most felvillantja a sötétebb oldaladat. Most kiderül, milyen bűnt követnek el, milyen csábításnak engednek a csillagjegyek...

A Kos

Kos jegyűként a te bűnöd a megtévesztés. Annak érdekében, hogy elérd a céljaidat, gond nélkül képes vagy apróbb hazugságokra, de arra is, hogy manipuláld a többieket. Lehet, észre sem veszed mindezt, hiszen annyira kedvesen teszed…

A Bika

Bika jegyűként a luxus imádata esetedben már-már bűnös élvezetnek minősül! Egy szép ruhadarabért, egy pazar lakáskiegészítőért több dologra képes vagy, mint az emberek nagy része. A saját igényeid kielégítése mindenkor elsőbbséget élvez nálad. Ha kell majd, azután segítesz másoknak is.

Az Ikrek

Ikrek jegyűként sokan gondolhatják rólad, hogy kétarcú, kétszínű vagy, amiben talán akad is némi igazság, mert hajlamos lehetsz két kapura játszani, amikor úgy kívánja az érdeked. Legnagyobb bűnöd, ha létezik ilyen, mindig más arcot mutatni, attól függően, hogy épp mit szeretnél elérni. 

A Rák

Rák jegyűként téged az érzelmeid vihetnek bűnbe. Nehezen dolgozod fel, amikor megsértenek vagy elhagynak, és ilyenkor pedig tombol benned a bosszúvágy. Tudnod kell, még ha nem is lépsz a tettek mezejére, maga a bosszúvágy érzése is bűnnek számít…

bűn sötét oldal csillagjegyek horoszkóp

Ilyen bűnök elkövetésére hajlamosak a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

Partnered, a szerelmed nem véletlenül nem érzi magát biztonságban magát melletted, ugyanis te vagy a leginkább hajlamos a megcsalásra. Oroszlán jegyűként felsőbbrendűségérzeted okán úgy gondolhatod, a társad nem érdemel meg téged, és talán éppen ezért kacsintgatsz kifelé. Ha úgysem tartod őt elég jónak, szakíthatnál vele előbb, nem?

A Szűz

Szűz jegyűként igazi társasági lény vagy, amit mindenkor ki is használsz. Nagyon is tisztában vagy vele, az ilyen eseményeken hallott pletykákkal szerezheted a legnagyobb befolyást, ezért gátlástalanul tovább adsz mindent, csakhogy magadat tüntesd fel jobb színben. Azért ez elég nagy bűn, nem igaz?

A Mérleg

Mérleg jegyűként furcsa kettősséget képviselsz, téged ugyanis éppen az erős igazságérzeted sodorhat a bűn útjára. Csak légy óvatos és nagyon körültekintő, mert amit jogos igazságszolgáltatásnak érzel, az lehet, valójában nagyon is a törvénybe ütközik.

A Skorpió

Skorpió jegyűként legnagyobb bűnöd a felszínességed: gyakran ítélsz meg és ítélsz el másokat pusztán a külsejük alapján. Az, hogy mi rejtőzik a felszín alatt, valójában hidegen hagy. Pedig a könyveket sem csupán a borítójuk alapján ítéled meg, beleolvasol, mielőtt döntesz. Akkor miért nem adsz pici esélyt az embereknek?

bűnök csillagjegyek horoszkóp

Könnyen lehet, a csillagjegyek észre sem veszik a bűneiket… (Thinkstockphotos)

A Nyilas

Nyilas jegyűként valósággal imádsz beszélni. Mégis kinek ártanál ezzel? A kommunikáció valóban nem bűn, egészen addig nem, amíg nem csap át verbális agresszióba. Márpedig méretes egód, nem mellesleg igen szarkasztikus humorod gyakran eredményezheti, hogy beszélgetőtársad bántalmazásként éli meg a veled való „beszélgetést”.

A Bak

Bak jegyűként a legnagyobb bűnöd a düh, akár kiereszted, akár magadban tartod. Mindkét esetben a belső feszültség vezérli a cselekedeteidet, és szinte biztos, hogy megbántod a körülötted lévőket. Ha akarod, ha nem. Ha tudatosan teszed, ha nem. Figyelsz rá?

A Vízöntő

A mohóság valójában nagyon sokakat érintő bűn lehet, Vízöntő jegyűként te azonban különösen a rabja tudsz lenni. Nemcsak a pénzből szeretnél minél többet, de a figyelemből, a sikerből is szeretnéd jócskán kivenni a részed. Valójában mindenből többre és többre vágysz, és nem nyugszol, amíg meg nem kapod.

A Halak

Halak jegyűként igazi lázadó alkat vagy, még ha ezt a legtöbben nem is feltételeznék rólad. Amikor kifordulsz kedves önmagadból, úgy gondolod, rád semmilyen szabály nem vonatkozik, azt teszed, amit akarsz. Ezzel a hozzáállással azonban nem csak magadat, másokat is komoly veszélybe sodorhatsz.

moonchild

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top