nlc.hu
Horoszkóp
Ezeknek a csillagjegyeknek új kezdetet hoz a jövő hét

Ezeknek a csillagjegyeknek új kezdetet hoz a jövő hét

A jövő hét a tavaszi napéjegyenlőséggel kezdődik, ami mindenkire nagy hatással lesz, de erre a három csillagjegyre különösen.

Kos

A tavaszi napéjegyenlőséggel veszi kezdetét az asztrológiai újév és ezzel együtt a Kos hava. Így nem meglepő, hogy ezt a csillagjegyet érinti a legpozitívabban a változás. Számára ez egy remek időszak arra, hogy bármibe belekezdjen, amit csak szeretne és meg is valósítsa azt.

Nyilas

A Nyilas nagyon impulzív csillagjegy. A körülötte lévő energiákat is jól érzékeli, így most él a lezárás és az új kezdet lehetőségével. Mindent maga mögött hagy, ami már nem szolgálja őt. És végre elkezd úgy élni, ahogy mindig is szeretett volna.

Halak

A Halak hava véget ér a tavaszi napéjegyenlőséggel, ő az utolsó állatövi jegy és egy új kör kezdődik a Kos havával, de ez nem jelenti azt, hogy leáldozna a Halak ideje. A saját időszaka remek alkalom volt számára, hogy egyenesbe kerüljenek a dolgai, most pedig vígan úszik tovább az új energiákkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top