nlc.hu
Horoszkóp

Csillagejgyek és a hétkezdés

Csillagjegyek, akiknek nem ez a hét lesz életük hete

Nem indul könnyen a hét, és sajnos a következő napok sem alakulnak túl jól a következő csillagjegyeknek.

Bak

A Bakok a héten könnyedén úgy érezhetik, hogy nincs tovább. Megrekedtek, kifogytak az ötletekből, motiválatlanok. Nincs kedvük még a munkájukat sem elvégezni. Igen, ez egy kis depresszió. Érdemes gyorsan felismerni, és tenni ellene, hogy pár nap menthető legyen a hétből! Magától nem fog elmúlni, csakis a Bakok tudnak magukon segíteni!

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: depositphotos.com

Oroszlán

A látszat csal: a mindig magabiztosnak tűnő Oroszlánok legbelül igenis érzékeny lények. A héten pedig hatványozottabban megmutatkozik majd ez. Elveszettnek érzik magukat, úgy látják, már senkit sem érdekel, hogy vannak, éppen mivel foglalkoznak. Mivel a héten valóban nem az Oroszlánok lesznek a középpontban, ez nagyon megviseli őket, hiszen szeretnek mindig a figyelem középpontjában lenni. Ezt sajnos egy ilyen hét, kedves Oroszlán! 

Nyilas

A Nyilas nagyon kemény, munkás hétnek néz elébe, amit önmagában még nem is bánna, de a dolog sok kötöttséggel jár, amit utál és a bürokráciával is meggyűlhet a baja, amit szintén ki nem állhat. Nagyon lefárasztja ez a hét, az energiái már szerdára teljesen eltűnnek, szó szerint a hét második fele szenvedés lesz a Nyilasok számára. Kitartás, ahogy minden hét, ez is hamar elfog telni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top