nlc.hu
Horoszkóp
Barátságtalan csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál ellenszenvesebbek

A horoszkópjaik szerint közöttük akadnak a legtöbben, akik a viselkedésükkel könnyen kivívják mások ellenszenvét.

Oroszlán

Az Oroszlán úgy gondolja, ő alkotja a szabályokat. Amit elgondol, amit ő tart helyesnek és jónak, azt kell mindenki másnak követnie. Nem tűri az ellentmondást. Ha pedig hibáznál, mert másként gondolod a dolgokat, mint ő, jobb ha mielőbb menekülőre fogod, és nem akarsz vele szemtől-szemben találkozni. Az Oroszlán ugyanis mindenkor úgy alakítja a véleményét, hogy téged tegyen felelőssé, téged lehetetlenítsen el. Durván megszégyeníthet mások előtt, mindezt pedig azért teszi, hogy a saját bőrét mentse. Az egyik legnarcisztikusabb típus. Bármi áron átgázol rajtad, de ő nem veszíthet. Ugye nem véletlen, hogy a legellenszenvesebb csillagjegyek között a helye…

Ellenszenves csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Mérleg

A bájosnak tűnő Mérleg másik arca csöppet sem megnyerő, nagyon is öntudatosan cselekszik, amikor róla van szó. Próbáld csak egyszer is megsérteni, és ne lepődj meg, ha a földbe tipor. Aztán pedig esélyt sem ad a megbocsátásra, sőt láthatatlanná válik. Átnéz rajtad, mintha ott sem lennél. Született színész, akinek némely alakítása Oscar-díjat érdemelne. Néhány nappal később már úgy tesz, mintha semmi sem történt volna korábban, mintha a világ legjobb barátai lennétek. Nem tudod kiismerni, nem tudod eldönteni, hogy akkor valóban minden rendben közöttetek, vagy csak pókerarcot visel. Előfordulhat, valóban megbocsátott neked, a történteket ennek ellenére sosem felejti el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top