Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy néha nagyon ellenszenves

Ezek a csillagjegyek időnként finoman szólva sem szimpatikusak. Bizonyos helyzetekben nagyon ellenszenvesek tudnak lenni. Ilyenkor pedig jobb velük óvatosan bánni... Lehet, hogy te is köztük vagy? A horoszkóp fellebbenti a fátylat róluk.

Néhány csillagjegyért szinte rajonganak a többiek, hiszen nagyon kedvesek, szórakoztatóak, öröm a társaságukban lenni. Másokról mindez már kevésbé mondható el. A következő csillagjegyek időnként kifejezetten ellenszenvesen viselkednek. S hogy miért teszik? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

A Bak

A Bak sokkal jobban érzi magát a megszokott barátai körében, mint hogy új emberekkel ismerkedjen. A számára legfontosabb embereket többnyire még gyerekkorából ismeri, s bennük bízik meg leginkább. Neki mindennél és mindenkinél fontosabb a sikeres karrier, és ez az, ami leginkább boldoggá teszi. Soha nem értette azokat, akik folyton mások társaságát keresik, hiszen ő szívesebben tévézget magában, semhogy partikon múlassa az időt. Ez a hozzáállása teszi őt sokak szemében ellenszenvessé.

A Rák

Az érzelmes Rák szintén a jól bevált baráti kapcsolatokat részesíti előnyben, és nem is vágyik többre, mint arra, hogy velük töltse a szabadidejét. Neki fontos, hogy őket már ismeri, tudja, mire számíthat, és vakon megbízhat bennük. S azért sem vágyik úgy ismeretségekre, mert attól tart, hogy valaki hátba támadhatja. Valójában a bizalmatlansága miatt kerülik őt sokan, de tény és való, ő soha nem lesz a partik lelke. Ám igaz barát, aki mindent megtesz a szeretteiért.

Ezeket a csillagjegyeket ellenszenvesnek tartják néha a többiek… (iStock)

A Skorpió

Ha Skorpiót szeretnél barátodnak, készülj rá, hogy nem kevés időt és energiát kell szánnod rá. Ő ugyanis nem az a csillagjegy, akivel azonnal közös hullámhosszra kerülsz, a barátságáért is igencsak meg kell dolgoznod. Nagyon kevés emberrel veszi körül magát, valójában csak a hozzá legközelebb álló emberek körében nyílik meg. Irtózik a nagy társasági összejövetelektől, a könnyed és felszínes csevegéstől, éppen ezért is tartják őt túlzottan visszafogottnak, hűvösnek, és némiképp ellenszenvesnek a többiek.

A Szűz

Valójában a Szűz jegyet tartják a legellenszenvesebb csillagjegynek, ám őt ez nem frusztrálja. Utálja a reflektorfényt, nem szereti, ha mindenki őt bámulja. Ehelyett jól elvan saját magában vagy az olyan emberek társaságában, akik hozzá hasonlóan gondolkodnak. Soha nem akar szerepelni, kitűnni, inkább csendben a háttérben marad. Sokan tévesen úgy gondolják róla, hogy nem akar a többiekkel közösködni, egy levegőt szívni. Jól el van magában, és tény, ő is nagyon megválogatja, kivel áll szóba. Ez az, amiért a többiek ellenszenvesnek találják néha.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top