nlc.hu
Aktuális

Életét mentett Maja von Hohenzollern hercegné Tápióbicskén

Részeg férfi életét mentette meg egy német hercegné Tápióbicskén

Maja von Hohenzollern kutyasétáltatás közben figyelt fel a férfire, aki beleesett a patakba.
A montázson Maja von Hohenzollern német hercegné ül a bárpulton, illetve egy eszméletlen férfit kihúz a patakból

Magyarországi látogatása során megmentette egy bajba jutott férfi életet Maja von Hohenzollern hercegné – vette észre az Index a Bild cikkét.

A hercegné kutyát sétáltatott Tápióbicskén, amikor meglátott egy részegen bicikliző férfit a Tápió patak partján. Hazavitte a kutyákat, de úgy érezte, vissza kell mennie.

Visszaszaladtam a patakhoz, de csak a biciklit láttam. A férfi arccal lefelé feküdt a vízben, és nem mozdult. Beleugrottam a patakba, és kihúztam az élettelen embert a partra. Nem lélegzett, kék volt az arca és az ajka. Ráütöttem a hátára, majd az oldalára fektettem, hogy a víz kijöjjön belőle. Újraélesztettem, és nem sokkal később már köhögött. Újra elkezdett lélegezni

– írta a közösségi oldalán az életmentésről a hercegné.

Maja von Hohenzollern szerint a férfi részeg és rossz állapotban volt. Mentőt hívott, és fogta a kezét, amíg megérkezett a segítség.

A hercegné azt is hozzáfűzte, hogy mindezt azért osztotta meg, hogy figyeljünk a körülöttünk élőkre.

„Annyira hálás vagyok, hogy meg tudtam menteni ennek az embernek az életét. Kérem, ne habozzanak segíteni bárkinek, aki rászorul” – zárta a posztját Maja von Hohenzollern.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: Gerald Matzka / dpa Picture-Alliance; Instagram/Maja von Hohenzollern)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top