nlc.hu
Horoszkóp
Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon jó a humora

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon jó a humora

Nevetni mindenki szeret. A most következő négy csillagjegy szülötteinek társaságában pedig gyakran nyílik rá alkalom.

Oroszlán

Az Oroszlánok köztudottan imádnak középpontban lenni, és meg is vannak az eszközeik arra, hogy magukra vonják a figyelmet. Az egyik ilyen eszköz pedig a humor. Ahogy azonban az élet más területein, úgy e téren is hajlamosak túlzásokba esni és pengeélen táncolni a vicces és a kínos között. Akárhogy is azonban, a céljukat elérik vele, hiszen addig is övék a reflektorfény

Csillagjegyek és a humor

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek szülöttei nagy társaságban érzik magukat leginkább elemükben. Kifinomult humorérzékkel rendelkeznek, sosem sértődnek meg a rájuk vonatkozó vicces megjegyzéseken, és ők maguk is bőségesen ontják magukból az ilyeneket. A céljuk mindezzel elsősorban az, hogy megtanítsanak másokat saját magukon nevetni és néha kissé kevésbé komolyan venni az életet.

Nyilas

A Nyilasok kiválóan értenek ahhoz, hogy még az átlagos, akár kifejezetten unalmas helyzeteket, történeteket is oly módon „felturbózzák”, hogy azok a valóságosnál nagyságrendekkel izgalmasabbnak és szórakoztatóbbak tűnjenek. Szinte bármilyen szituációba kerüljenek, azt képesek oly módon alakítani, mintha egy komédia jelenete lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top