nlc.hu
TV-sztárok
Balázs Klári véleménye

Balázs Klári szerint egy jó házasságban nem gond a közös kassza

Az énekesnő maximálisan megbízik a férjében.

Balázs Klári a Blikknek adott interjút, melyben elmondta, hogy bár évekkel ezelőtt Korda Györgynek tanácsolták, hogy ragaszkodjon a házassági szerződéshez, ő nemet mondott a dologra. A feleség azt is megosztotta a lappal, hogy a házasságuk első pillanatától közös volt a bankszámlájuk. 

„Mi teljes bizalommal vagyunk egymás iránt az első pillanattól fogva, házassági szerződést sem kötöttünk, pedig a környezetünkben páran azt tanácsolták Gyurinak, hogy kellene” – árulta el az énekesnő. Arról is kifejtette a véleményét, hogy miért lehet az, hogy a legtöbb pár nem akar osztozkodni egymással. 

Korda György, Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári (Fotó: Birton Szabolcs)

„Szerintem azért, mert nem bíznak teljesen meg a másikban. Mi is ismerünk olyat, aki megjárta a közös számlával, milliók tűntek el róla, mire rájött a sértett fél. Azt gondolom, hogy egy jó házasságban nem okoz problémát a közös kassza, a pénz fontos, de nem az elsődleges” – tette hozzá az énekesnő. Balázs Klári és Korda György egyébként 43 éve vannak együtt

Van, aki nem hisz a közös kasszában

Megyeri Csilla például fontosnak tartja függetlenségét, ezért párjától külön kezeli pénzügyeit. „Rólunk sokan nem tudják, hogy Zsoltival külön kasszán vagyunk. Én nem az a nő vagyok, aki pénzt kér a párjától valamire. Nekem a szüleim megtanították, hogy mindig álljak a saját lábamon. Legyen tartalékod, legyen bevételed, ne függj férfitól! Soha. Ha Zsoltival vitatkozunk, néha azt mondom neki, hogy az én anyagi helyzetem semmiben nem változna, ha holnap itthagynálak. Ez tök jó dolog, mert ad egy magabiztosságot, és én ezt tartom normálisnak. Erre nőként büszke vagyok” – szögezte le korábban Megyeri a nofilter – Nők, filter nélkül című műsorban Köböl Anitának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top