nlc.hu
Sztárok
Patrick Duffy belefutott a péntek esti diáktüntetésbe

Patrick Duffyt nem zavarja, hogy többen ismerik Bobbyként, mint Patrickként

Teljesen természetes számára, ha az emberek Bobbynak, és nem Patricknek szólítják. Patrick Duffy pénteken Budapesten sétálgatott, ahol először jár, és az élményeiről az nlc-nek mesélt.

Pár napja érkezett Magyarországra Patrick Duffy, azaz ahogy a legtöbben ismerik: Bobby Ewing. A Lepattanó című romantikus sportvígjátékban szereplő színész nemcsak dolgozik nálunk, hanem a szabadnapjain azon van, hogy a barátnőjével, Linda Purllel minél többet lásson a fővárosunkból, ahol most először jár. Így esett, hogy péntek este pont a Budai Várnegyedben andalogtak úton egy templomi koncert felé, amikor a merő véletlennek köszönhetően belesétáltak a környéken zajló diáktüntetésbe – mesélte az nlc-nek.

Nagyon izgalmas volt. Amerikában is megéltem már hasonlókat fiatalon, hiszen már nagyon öreg vagyok. Diákkoromban, a hatvanas években rengeteg diák tüntetett. Amit tegnap láttam, arra emlékeztetett, amit annak idején Amerikában átéltem. A háború ellen tüntettünk, de ez másról is szólt. Meg akartuk mutatni, hogy mi fiatalok is részt akarunk venni a politikában, vállaljuk az ezzel járó felelősséget. Az idősebb generációk nem szerették volna, hogy beleártsuk magunkat, de mi csak azért is megtettük. A háború engedélyt adott nekünk arra, hogy mi is beleszóljunk mindabba, ami az országban zajlik. Tegnap valami nagyon hasonlót tapasztaltam.

Elmesélte, hogy miután észrevette, hogy elkezdik felismerni az emberek, inkább gyorsan távoztak, mivel ez az esemény a diákokról és a tanárokról szólt, nem akarta elterelni róluk a figyelmet a jelenlétével.

Lepattanó

Scherer Péter és Patrick Duffy, a Lepattanó sztárjai (fotó: Gordon Eszter, Lepattanó)

Patrick Duffy Vékes Csaba (Szia, Életem, Hetedik alabárdos) új filmjében, a Lepattanóban játszik egy gazdag amerikait, aki egy focicsapat helyett véletlenül egy magyar gombfocicsapatnak utal át százmillió forintnyi támogatást. A film főszerepét Scherer Péter alakítja, de a látogatásunk napján a Dallas sztárja Elek Ferenccel forgatott közös jelenetet. Duffy bő egy hetet tölt hazánkban, és élvezi a munkát a klassz magyar stábbal. A vele készült bővebb interjúnkat a jövő hét elején olvashatjátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top