nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek és a párkapcsolat

Csillagjegyek, akiknek érdemes várni a jövendőbelire

Ezeknek a csillagjegyeknek érdemes várni az igazira.

Bika

Az lesz számodra az igazi, aki csodálni fog, és támogatni az élet minden területén. Ő elfogadja majd, hogy makacs vagy, és nem akar megváltoztatni. Élvezni fogja az akaratosságodat, kitartásodat, és mindig ott lesz melletted, a legnehezebb pillanataidban is. Ne érd be ennél kevesebbért, ha küzdened kell önmagadért a kapcsolatban, az már régen rossz.

Csillagjegyek, akik az igazire várnak

Fotó: Unsplash

Skorpió

A várva várt párod nem akar elszakítani a családodtól. Nem lesz féltékeny az előtte lévő életedre, nem akar birtokolni. Nem fog harcolni azért, hogy legyél nyitottabb, őszintén értékeli a titokzatosságot, és ezt tiszteletben tartja. Egyenrangú félként kezel majd. Aki képes erre, méltó társad lesz örökre. Figyelj a jelekre, mert neked ő lesz az igazi!

Bak

Olyan valakire vágysz, mint amilyen te magad vagy. Fontos lesz neki, hogy azonosan látjátok a világot. Büszke lesz rád és magára is, amikor együtt megbeszélitek a sikereiteket. Bátorít, ha kicsit elcsüggedsz, és karrierje mellett téged tart élete nagy sikerének. Semmi más dolgod nincs, csak türelmesen várni, hidd el, eljön ő az életedbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top