nlc.hu
Horoszkóp
Ezért fut zátonyra a tűz jegyűek kapcsolata

Ezért fut zátonyra a tűz jegyűek kapcsolata

Nem egyszerű velük az élet. Nagyon erős jellemvonásokkal bírnak, ami miatt nem tudnak tartós kapcsolatot kialakítani.

Kos

Fájóan őszinte vagy, és mindig a saját kedved szerint teszed a dolgokat. A legtöbb helyzetben indulatból cselekszel, aztán persze megbánod, és rájössz, hogyan kellett volna. Mindez nagyon zavaró lehet a partnered számára, de ezen a tulajdonságodon nem tudsz változtatni. Nagyon makacs tudsz lenni, amikor fenyegetve érzed magad egy párkapcsolatban, és ilyenkor jönnek azok a bizonyos dühkitörések, amiket később megbánsz, de az esetek többségében már késő.

Csillagjegyek és a tartós kapcsolat

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Számodra semmi más nem fontos, csak hogy a figyelem középpontjában legyél. Nem túlzottan törődsz a párod vágyaival. Bezzeg a saját szükségleteiddel és az érzéseiddel. Megköveteled a párodtól, hogy a teljes figyelmét szentelje neked, viszont cserébe semmit sem nyújtasz. Örök hiba, és nagy hiba. Amíg ezen nem változtatsz, sosem lesz tartós kapcsolatod.

Nyilas

Nem bírsz elköteleződni, és a szabadság az egyetlen szerelmed, akivel kiteljesedsz. Emiatt nem tudod azt a biztonságot és nyugalmat szolgáltatni a párod számára, ami a kapcsolathoz szükséges, és amire vágyik. Kénytelen továbbállni vagy téged hagynak el. Ebből a szabadságvágyból egy minimálisat engedni kell, hogy tartós legyen a kapcsolatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top