nlc.hu
Sztárok
Jákob Zoli és a szerelem

Jákob Zoli: Karácsonykor hiányzik legjobban a szerelem

Bár a Nagy Ő-ben nem köszönt rá a szerelem, Jákob Zoli nem tett le róla, hogy megtalálja a párját.

Szeretné megtalálni a szerelmet Jákob Zoltán. Az üzletember a Borsnak beszélt arról, hogy karácsonykor hiányzik neki a legjobban, hogy legyen egy párja. „Egy közös utazás, egy ölelés egy összebújás nagyon fel tudna tölteni…” – mondja Zoli, aki azért az ünnepek alatt elutazik a családjával.

Egészen január elejéig a Maldív-szigeteken lesznek. „A szállásunk egy cölöpökön álló vízi villa lesz, ahol korábban cápákat is láttam az óceánban úszkálni. Eleinte nagyon féltem tőlük, a személyzet azonban megnyugtatott, hogy ezek az állatok teljesen ártalmatlanok” – mondja a milliárdos, hozzátéve, hogy a terveik között van a búvárkodás, jetskizés valamint egy hidroplános repülés is.  

2023 - A Bachelor - A Nagy Ő. 1. adás. Beköltözés. Adás időpontja: 2023. október 9. Fotó: TV2, Image: 812522400, Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Jákob Zoli elutazik a családjával (Fotó: TV2)

A jó kajákra is hajtunk majd ezen az utazáson. Négy-öt olyan étterem is van a szigeten, amelyet szívesen kipróbálunk majd. Van egy hely az óceán alatt, egy étterem üvegtetővel, amit alig várok már, hogy lássak; illetve van egy másik hely is, ahol a fák lombkoronája között van az étterem, ott is tervezünk pihengetni és finomakat enni” – meséli Zoli, aki 2024-re azt fogadja meg, hogy rendszeresen fog mozogni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top