nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Felturbózó holderő – Heti holdhoroszkóp 2024. május 15-21.

Akár tetteinket, akár jókedvünket vagy szép érzelmeinket erősítenénk, most megduplázódhat a rájuk szánt energia hatása.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 15.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 23:34-től Szűz

Mára érdemes időzíteni minden olyan munkát, melynek nagy vehemenciával neki kell ugrani vagy extra erőfeszítést igényel. Most képes leszel bármilyen akadályon átverekedni magad, hogy elérd a célodat. Ha még belefér, ma érdemes hajat vágatni, akár csak a hajvégeidet lecsippenteni, hogy új növekedésre serkentsük.

CSÜTÖRTÖK – május 16.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Gondoljuk végig soron következő dolgainkat és szánjunk időt az elemzésükre. Ha összefüggéseiben látunk egy problémát, könnyebb lesz a végére járni és olyan megoldást találni, ami nemcsak tűzoltás, hanem valóban a probléma gyökeréig hatol.

PÉNTEK – május 17.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Precízen kerekítsük le minden feladatunkat, hogy a hosszú hétvégére ne nyomasszon semmilyen tartozás. Ma talán kicsit könnyebb lesz minden részletre odafigyelni. Ha nehéz a döntés egy adott kérdésben, sorakoztasd fel a mellette szóló érveket és minden ellenérvet is, hátha így sikerül a megfelelő oldalra billenni.

SZOMBAT – május 18.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 12:24-től Mérleg

Még délelőtt igyekezz elvégezni minden olyan feladatodat, ami esetleg még elmaradt és melyhez pontosság, precizitás szükséges. Arra érdemes még figyelni délelőtt, hogy ne adjunk hangot kritikus énünknek, nehogy ezzel olyan tüskét szúrjunk valakibe, ami aztán elmérgesedhet. A nap második felére add át magad a felszabadult jókedvnek.

VASÁRNAP – május 19.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Ma a harmonikus, társas együttlét bármely formája jöhet! Emellett mindenképp szánjunk időt arra, hogy a szabadban, a természetben legyünk és alaposan kiszellőztessük a fejünket. Ha van kerted, érdemes elvetned a májusi magokat, palántákat ültetni és minden növényt gondozni, amit növekedésre szeretnénk serkenteni.

Cica tükörben oroszlán

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – május 20.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Örömben és jókedvben telhet el a nap, adjunk hálát szeretteinkért és azt emeljük ki, amiért szerethetőek. A Pünkösd hétfő remek alkalom lehet családi összejövetelre, bográcsozásra, vagy akár csak csendesebb együttlétre családtagjainkkal. Egy barátokkal szervezett kirándulás is tökéletes lehet.

KEDD – május 21.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 00:34-től Skorpió

Mára az érzések és erős, mélyről fakadó érzelmek vehetik át az irányítást. Igyekezzünk ezekből a pozitívakat megjeleníteni, ha harmonikusan szeretnénk kezdeni a Pünkösd utáni munkahetet. Ha valami túlságosan felzaklat érzelmileg, keressünk egy jó formát a feloldására, és amennyire lehet, kerüljük el, hogy érzelmileg függővé váljunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top