nlc.hu
Szabadidő
Péterfy Bori a színpadon váltott csókot Pálmai Annával - videó

Péterfy Bori a színpadon váltott csókot Pálmai Annával – videó

Igencsak forró pillanatnak lehetettek szem és fültanúi a rajongók, akik ott voltak a koncerten, ahol a két művésznő csókot váltott!

Szinte felrobbantotta az internetet az a videó, ahol a népszerű énekesnő, Péterfy Bori egy csókot váltott duettpartnerével, Pálmai Annával. Habár az nem szokatlan, hogy Péterfy Bori csókokat osszon a koncertje közben, az mégis meglepte a rajongókat, hogy most kolléganőjére esett a választása.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Péterfy Bori imád csókolózni, túláradó szeretetét szereti így kifejezni – ezzel egyébként nem csak ő van egyedül így, Madonna is előszeretettel csinálja. Koncertjein gyakran ad nyálas szájpuszit rajongóinak, van, hogy konkrétan az egész sort végigcsókolja, férfiakat, nőket egyaránt. De olyan is volt, hogy a színpadra felhívott fanatikusát részesítette erotikus csókban, nagy beleéléssel. Nem is tagadja, hogy neki erre szüksége van, éreznie kell a közönség lüktetését – írta a Ripost, miután elsőként kiszúrta a pikáns felvételt.

Meg is örökítették a pillanatot

Az 54 éves színésznő a Csinibaba fesztiválon lépett fel több ezer ember előtt, előadásukkal pedig teljesen lenyűgözték a nézőközönségüket. Mikor a koncert a végéhez ért, a hatalmas extázis keretében nem csak megölelte, hanem egy nagy csókot is nyomott Pálmai Anna szájára, tettüket pedig óriási ováció követte. A pillanat úgy tűnik bár váratlanul érhette a csók kapóját, tetszhetett neki Bori vagánysága, ugyanis Anna saját Instagram-oldalán is megosztott egy videót az ominózus pillanatról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top