nlc.hu
Sztárok

Ilyen volt Pálmai Anna esküvője

„Úgy őrzőm majd ezt a napot, mint legféltettebb kincsemet” – megmutatta esküvőjét Pálmai Anna

Gyönyörű pillanatokat osztott meg.

Pálmai Anna július elején mesélt először arról, hogy kedvesével úgy döntöttek, még idén egybekelnek. Nem tétováztak, a hónap végén el is érkezett a nagy nap, amire rengeteg vendéget vártak, a lagzit pedig formabontó meglepetésekkel dobták fel. Így alakult, hogy a menü nem a szokásos lagzis fogásokból állt, hanem street food jellegű ételt kaptak a vendégek. 

Pálmai Anna

Fotó: Birton Szabolcs

Anna Instagram-oldalára tett közzé egy videót, amelyben a legszebb pillanatokat gyűjtötték össze az esküvőről. Azt kijelenthetjük, gyönyörű menyasszony volt a 39 éves színésznő

„Így visszagondolva egy pillanatnak tűnik az egész, semmi se volt, csak pont míg elég egy gyufaszál, még annyi se, mégsem fogom soha elfelejteni… Úgy őrzöm majd ezt a napot, mint legféltettebb kincsemet. Köszönöm a családunknak, a barátainknak, mindenkinek, aki azon fáradozott, hogy ez a nap ilyen pompázatos legyen és végül, de nem utolsósorban köszönöm a legcsodálatosabb embernek, aki nélkül ez az álom nem valósulhatott volna meg” – írta a bejegyzésében Anna. 

Az esküvőről készült videót ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top