nlc.hu
Sztárok

Pálmai Anna pánikrohama

„Azt éreztem, itt fogok meghalni” – Pálmai Anna a pánikrohamáról

Belátta a színésznő, hogy változtatnia kell.

Élete legijesztőbb élményéről vallott Pálmai Anna a #nofilter-Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban. Mint a Blikk írja, a 38 éves színésznő nemrégiben szörnyű helyzettel szembesült: pánikrohamot élt át a metróban.

Pálmai Anna,

Őszintén vallott a pánikrohamáról Pálmai Anna – Fotó: Sajtóklub

Amikor régebben hallottam arról, hogy valaki pánikbeteg vagy pánikrohamai vannak, azt éreztem, hogy ez hiszti. (…) Volt egy pont, amikor – tömegközlekedéssel utazván – azt éreztem, hogy soha többé nem tudok leszállni erről a metróról, mert itt fogok meghalni. (…) Szorított a mellkasom, nem kaptam levegőt. (…) Leszálltam, nagy, mély levegőket vettem az utcán, és jobban lettem, de utána kénytelen voltam azon elgondolkodni, hogy ez miért történt, mi okozta” – mesélte.

A színésznő arra jutott, hogy bizonyára túlvállalta magát, ez vezethetett a pánikrohamhoz: “Beláttam, hogy többet kell adnom magamnak” . Így most már tudatosan igyekszik egyensúlyt tartani a munkája és a magánélete között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top