nlc.hu
Sztárok
Odáig van a világ Jennifer Anniston stílusos nappalijáért

Odáig van a világ Jennifer Anniston stílusos nappalijáért

Gyönyörű álomotthonban lakik a népszerű hollywoodi színésznő, Jennifer Anniston, akinek nappalija melegséget és eleganciát sugároz.

A szakértők szerint is több, mint tökéletes Jennifer Aniston jól megtervezett nappalija, amelyben a kortárs minimalizmus keveredik a századközepi modern dekorációs trendekkel. A gyönyörű szoba a színésznő  Bel-Air-i házában található, amely a mesés  Santa Monica-hegység zöldellő lábánál helyezkedik el, így nem csak a berendezés, de a helyszín is adott ahhoz, hogy az ember nagyszerűen érezze magát az otthonban. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Az 55 éves Jennifer 2021-ben vásárolta meg a házat, amely nem egy mai darab, ugyanis 1965-ben épült. A ház berendezéséhez pedig Stephen Shadley belsőépítész segítségét kérte, akinek zsenialitása már a szobáról készült egyetlen képen is alaposan meglátszik. A végeredmény: biomorf formák, kevert anyagok és kreatív színek tökéletes összhangja lett.

A századközepi modern stílus a tiszta vonalakban az egyszerű formákban és az újszerű anyagok felhasználásában jelenik meg. Mivel ennek a stílusnak a jellemzője a funkcionalitás hangsúlyozása, kevés, vagy szinte semennyi díszítést nem találunk a bútorokon. Általában egy központi darabra épül (mely ez esetben a gyönyörű kanapé) és szereti a meleg színeket.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top