nlc.hu
Sztárok
Hetekre idősotthonba költözött Kern András

Hetekre idősotthonba költözött Kern András

Csupán átmenetileg volt erre szükség.

Idősek otthonába költözött Kern András. A 76 éves, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész az elmúlásra készülő színésztársaival 6 hetet töltött egy színészotthonban. A lelassult hétköznapokat azonban egy kegyetlen gyilkosság zavarja meg. Mindez persze csak a filmvásznon történt meg. Kern András a legújabb filmjében olyan színészlegendákkal dolgozott együtt, mint Koltai Róbert, Bodrogi Gyula vagy éppen Jordán Tamás.

Kern András - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Egy krimiben szerepel Kern András – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Látszólag egy olyan társaság volt együtt, akikkel amint volt egy perc időnk, akkor rögtön régi történeteket kezdtünk el mesélni, mint ahogy a mi korosztályunk hajlamos erre, és azok nagyon szórakoztatóak voltak. Ez a szórakozás eltartott másfél hónapig, ameddig forgattuk ezt a filmet”nyilatkozta a Tények Pluszban Kern András.

Ezzel, azaz A ma este gyilkolunk című film premier előtti vetítésével kezdődött a Magyar Mozgókép Fesztivál szerda este Veszprémben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top