nlc.hu
Horoszkóp
Ezekkel a csillagjegyekkel a legjobb együtt dolgozni

Ezekkel a csillagjegyekkel egy álom együtt dolgozni

Lefogadjuk, hogy a munkahelyi legjobb barátod csillagjegye az alábbi zodiákusok egyike. Nincs ugyanis még egy ember, akivel jobb lenne együtt dolgozni.

Tudod, mi tesz igazán jóvá egy munkahelyet? Nem, nem az elhivatottság, az előrelépési lehetőségek, de még csak nem is a pénz. Hanem azok a kollégák, akikkel egyszerűen imádsz együtt dolgozni. Akik a közös munka során nemcsak álomszerű munkatársak, hanem egyre jobb barátaid lesznek. Na most, ők biztosan az alábbi csillagjegyek egyikéhez tartoznak.

Rák

A Rák az a típusú kolléga, aki már az első napodon éreztette veled, hogy befogadott a társaságba. Elmegy veled ebédelni, megjegyzi, hogyan iszod a kávéd, és tudod, hogy mindig számíthatsz rá. Pontosan kiszimatolja, mikor van szükséged egy kis beszélgetésre. Félrehív a katasztrofálisan sikerült meeting után, lenyugtat, miután egy kifejezetten kötekedő ügyféllel kellett konfrontálódnod. És mivel nemcsak kiváló hallgatóság, de a saját érzéseit is könnyedén ki tudja fejezni, hamar kialakulhat vele egy munkatársinál mélyebb kötődés.

Szűz

Ha nem vagy biztos abban, mit, hogyan kell csinálni egy új melóhelyen, akkor egy Szűz jegyűre van szükséged. Ő az, aki a munka minden apró részletével tisztában van, és mindig tudja, mi folyik a kulisszák mögött. Ugyanakkor a Szűz egyáltalán nem vonalas társaság, sőt: titokban elmondhatatlanul vicces. Ő az a munkatárs, aki rád vet egy gyors pillantást, amikor a főnök mond valami olyat, és azon nyomban rád ír privátban, ha történik valami az értekezleten, amit később ki kell beszélnetek. Nagyon könnyen és gyorsan elmossa a munkatárs és barátság közti határvonalat, hiszen egyáltalán nem fél bekövetni az Instagramon vagy elkérni a számodat.

Az élet csajos oldala

Jelenet Az élet csajos oldalából. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Nyilas

Amint egyszer beszédbe elegyedtek, úgy fogod érezni, mintha egy örökkévalóság óta ismernéd a Nyilast. Egy nyitott könyv, akivel könnyű jóban lenni, mert kifejezetten barátkozós típus. Bekopogtat az irodádba, leül melléd a szünetben, és chatel veled munkaidőben. Nem engedi, hogy a hétköznapjaid szürkék legyenek, mindig van egy elmés beszólása, amolyan osztály bohóca. Nem hagyja, hogy nemet mondj a munka utáni iszogatásra, és ekkor találtok majd igazán egymásra. Mielőtt észbe kapsz, már legjobb spanokként koccintotok a teraszon.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top