nlc.hu
Család
Julien Bernard megállt a Tour de France-on, hogy megcsókolja a feleségét

Ez a szerelem: megállt a bringás a Tour de France-on, hogy megcsókolja a feleségét

Julien Bernard még pénzbüntetést is kapott a csók miatt, de zseniálisan reagált a bírságra.

Érzelmes jelenetek játszódtak le a Tour de France pénteki időfutama közben: Julien Bernard, a Lidl-Trek kerékpárosa a szakasz közben megállt, és az ünneplő tömeg közepén megcsókolta a feleségét – írja a Telex a Cyclingnews nyomán.

A Lidl-Trek csapat francia versenyzője, Julien Bernard kerékpározik a célvonalon a 111. Tour de France kerékpáros körverseny 7. szakaszán, a Nuits-Saint-Georges és Gevrey-Chambertin közötti 25,3 kilométeres egyéni időfutamon 2024. július 5-én

A Lidl-Trek csapat francia versenyzője, Julien Bernard kerékpározik a célvonalon a 111. Tour de France kerékpáros körverseny 7. szakaszán, a Nuits-Saint-Georges és Gevrey-Chambertin közötti 25,3 kilométeres egyéni időfutamon 2024. július 5-én (Fotó: Thomas SAMSON / AFP)

A francia kerékpárversenyző aznap hazai pályán versenyzett, ezért rengeteg rokona, barátja, ismerőse ment ki az útvonalra ünnepelni őt. Az egyik emelkedőn több száz méter hosszan ellepték az úttest két szélét a rajongók, Bernard pedig ahelyett, hogy simán elment volna közöttük, integetett, sokukkal pacsizott, majd jött a legszebb momentum:

megállt, és megcsókolta a gyereküket a karjában tartó feleségét.

„Ez egy álomszerű pillanat volt nekem” – mondta Bernard, aki ki akarta élvezni a barátai és családtagjai jelenlétét, ezért szándékosan gyorsan kezdte az időfutamot.

Íme hosszabban is rajongók között tekert több mint kétperces szakasz a végén a csókkal:

A szokatlan, de felemelő jelenet miatt Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) kétszáz frankra büntette a bringást, mert szerintük károsította a sportág imázsát. Bernard frappánsan reagált:

„Elnézést kérek az UCI-tól, amiért rontottam a sportág imázsát, de minden nap hajlandó vagyok kétszáz frankot fizetni, hogy újra átélhessem ezt a pillanatot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top