nlc.hu
Sztárok
Apa lesz a TV2 színésze, Jaskó Bálint

Gólyahír: Jaskó Bálint és Horváth Sisa Anna az első gyermeküket várják

A Hazatalálsz című sorozat sztárja, Jaskó Bálint és a felesége, Horváth Sisa Anna már egy ideje készen álltak arra, hogy bővüljön a családjuk.

A TV2 sztárja, Jaskó Bálint hatalmas bejelentést tett a közösségi oldalán: párjával, Horváth Sisa Anna színésznővel az első közös gyermeküket várják. Néhány hónapon belül pedig már hárman lesznek.

Horváth Sisa Anna, Jaskó Bálint

Horváth Sisa Anna, Jaskó Bálint ( Fotó: Trenka Attila / fotocentral.hu)

Korábban a Blikk is megírta, hogy Jaskó Bálint júniusban a Palikék világa by Manna című műsor vendége volt, ahol elárulta, a párjával sok gyereket szeretnének, ugyanis nagy családra vágynak. Úgy tűnik, a hatalmas családról alkotott kép nem csak álom most már, hiszen a pár nemrég osztotta meg a követőkkel, hogy hamarosan érkezik a legújabb családtag.

Nagyon sok mindent éltünk át együtt, illetve élünk át a mai napig. Én ma reggel is úgy voltam, hogy csodálatos, hogy ez a nő van mellettem. Napról napra örülök neki, és napról napra szeretnék megküzdeni érte, hogy csináljuk az életet együtt” – nyilatkozta akkor a kamerák előtt a színész. A napokban érkezett a fotó:

„Már nem csak ketten utazunk”

– írta a posztjában Jaskó Bálint.

A fotón jól látható a színésznő kerekedő pocakja is.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top