nlc.hu
Sztárok

Jaskó Bálint a hírnévről

Jaskó Bálint: „Visszahúzódó emberként sosem vonzott a hírnév”

Karrierje mellett azt is szóvá tette, zavarja, hogy férfiközpontú világban élünk.

Jaskó Bálint az elmúlt két évben a Hazatalálsz című sorozat rosszfiúját, Raját formálja meg. A színész bár rengeteg színházi és sorozatbéli szerepben mutatta meg színészi képességeit, valójában még csak nem is erre a pályára készült. 

Jaskó Bálint

Fotó: Trenka Attila

Nem vagyok vezéregyéniség. Visszahúzódó emberként sosem vonzott a hírnév. Nem voltam az osztály bohóca, az, aki mindenáron a középpontban akar lenni. A terveim, a vágyaim elérésében és abban hiszek, hogy lépésről lépésre kell haladnom, mindig az éppen aktuális feladatomat próbálom a lehető legtökéletesebben megoldani. Ezek a lépések vezettek oda, hogy a Thália Színházba szerződtem, mellette több színházban játszom, és forgatok” – fogalmazott a Story magazinnak Bálint. 

A színész jó pár éve él boldog házasságban, ráadásul a családjával is szoros kapcsolata van. Habár szülei büszkék rá, magánéletében a sztárolása egyáltalán nem kap teret. Sőt, a lapnak azt is kiemelte, lánytestvérei miatt kifejezetten zavarja, hogy a mai világban a férfiak vannak a központban.

Pont annyi szó esik az én munkámról, mint a három nővérem dolgairól. Semmilyen különbségtétel nincs köztünk, ez amióta az eszemet tudom, így van. Mi, négyen voltunk gyerekek, nem pedig három lány és egy fiú. Ezért is bosszant, hogy egy férfiközpontú világban élünk. Nem fér a fejembe, hogyan kereshet kevesebbet egy nő egy férfinál ugyanazért a munkáért, vagy miért küldhetnek el valakit a munkahelyéről csak azért, mert várandós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top