nlc.hu
Európa-bajnokság
Ed Sheeran és Adele az Európa-bajnokságon

Így szurkoltak a sztárok az angolok döntőbe jutásáért

Szerdán két brit énekes, Ed Sheeran és Adele is a dortmundi stadion lelátóján szurkolt az angol válogatottnak. Hatalmas volt az öröm, miután az angolok biztosították helyüket a döntőben.

A tegnapi mérkőzés véget értével kiderült, hogy ki lesz majd Spanyolország ellenfele a vasárnapi döntőben. Szerdán a holland válogatott csapott össze Angliával, és habár holland vezetéssel indult a mérkőzés, az utolsó percekben az angol válogatott biztosította helyét a döntőben. A szerdai mérkőzésen több sztár is szurkolt a lelátóról, köztük a két brit származású énekes, Adele és Ed Sheeran is. Az énekesek láthatóan nagyon szorítottak az angol válogatottért, így a gólörömnél sem fogták vissza magukat. A két énekes már korábban is hangoztatta, hogy mennyire rajonganak a fociért. 

Adele idegesen várta a mérkőzés kezdetét 

Az énekesnő idegesen, összekulcsolt karokkal várta, hogy elkezdődjön a mérkőzés, ami vélhetően a meccs lefújásáig így is maradt. Ennek ellenére – ahogyan azt már tőle megszokhattuk – a szurkolásnak is megadta a módját, mivel a rangos eseményhez egy egyszerű, de mégis elegáns megjelenést is választott. Adele a fehér pólóját fekete blézerrel és fekete nadrággal kombinálta. 

Az énekesnőről még egy videó is készült, miközben a gól pillanatában a dortmundi stadionban a lelátó soraiban ünnepli a győzelmet. Egyébként ez nem az első alkalom, hogy Adele részt vesz az Európa-bajnokságon. 2021 júliusában szintén ott volt az Eb-n, hogy szurkoljon az angol válogatottnak. Mi tagadás, Adele imádja a focit, így gyakran jár különböző mérkőzésre, ami nem meglepő, tekintve, hogy párja, Rich Paul sportmenedzser. 

Ed Sheeran már gyerekkora óta nagy rajongó

Így szurkolt Ed Sheeran és Adele

Így szurkolt Ed Sheeran és Adele (Fotó: Getty Images)

Ed Sheeran szintén a dortmundi stadionban szurkolt barátaival. Az énekes szintén nagy focirajongó, hiszen már gyermekkora óta az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town rajongója. Tavaly például nemcsak a lelátó soraiban, hanem a csapat öltözőjében is ünnepelte a győzelmet. Ha ez még nem lenne elég, a lelátón is segédkezett, és italt szolgált fel a szurkolóknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top