nlc.hu
Sztárok
Marsi Anikó kikészült Vitray Tamás kritikájától

Marsi Anikó kikészült Vitray Tamás kritikájától

Marsi Anikó harminc éve döntött úgy, hogy a televíziózás lesz a hivatása.

Marsi Anikó egyaránt szereti a kamerák előtti és mögötti munkát, de azzal is tisztában van, hogy egyszer a kamera nélküli életre is fel kell készülnie. A műsorvezető többek között arról is beszélt a Blikknek, hogy indult a karrierje közel 30 évvel ezelőtt.

“Volt akkor egy nagy kék könyv, amelyben benne volt az összes felsőoktatási intézmény felvételi követelménye és tetszett a szak leírása, de pontosan nem tudtam, mit fogok ott tanulni. A főiskola első két évében például meg voltam győződve arról, hogy nem képernyős munkát szeretnék csinálni” – mondta Marsi Anikó, aki hozzátette, Vitray Tamás kritikái miatt nem szeretett volna a képernyők elé kerülni.

Marsi Anikó kikészült Vitray Tamás kritikája miatt

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Mert ez idő alatt olyan gátlásokat sikerült belém építeniük az osztályvezető tanárainknak (Horváth Ádám és Vitray Tamás – a szerk.), hogy nem akartam kamera előtt állni. Szerintem egyikünk sem. Amikor viszontláttam saját magam, és azt még elemeztük is, azt a brutalitást senkinek nem kívánom. 18 évesen valami olyasmivel szembesülsz, amire egyáltalán nem vagy felkészülve. Nem egyszer rohantam sírva haza Szolnokra, és kértem számon anyukámat, hogy nem mondta, hogy ilyen hülyén nézek ki, ilyen hülyén beszélek, miért engedett ki egyáltalán az utcára. Ez aztán egyik pillanatról a másikra változott meg, kb másodév végén, hogy egy idő után már az lett fontos, hogy mindegy, hogy képernyőn vagy a háttérben, csak televíziósként létezhessünk” – mondta Marsi Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top