nlc.hu
Sztárok
Marsi Anikó testalkatát bírálták

Marsi Anikó testalkatát bírálták a kommentelők, viccesen reagált a híradós

A híradóst nem először találják meg ilyen kommentekkel.

Úgy tűnik, Marsi Anikót mindig betalálják valami miatt a neten. Korábban már volt példa arra, hogy egy előnytelen képsor miatt sokan azt találgatták, hogy vajon várandós-e a 49 éves műsorvezető. Akkor is határozott választ adott a kommentelőknek. 

Köztudott, hogy a tévékép legalább 4 kilogrammal többnek mutatja a képernyőn szereplőket. A Brit Orvosi Kamara felhívást tett közzé, amelyben figyelmeztette a fiatal nőket, hogy a női tévésztárok nagyon gyakran drasztikus diétának vetik alá magukat, hogy vékonyabbnak tűnjenek a képernyőn. Nekem az összes plusz kilóm a hasamon szeret tetszelegni. Nem vagyok várandós. Elkezdtem dolgozni az ügyön, igyekszem

– írta akkor egy posztban.

Csupán pár hónap telt el a fent említett eset óta, most ismét Marsi Anikó testalkatát vette szájára az internet népe. Több hozzászóló szerint a híradós elengedte magát az utóbbi időben, felszedett pár kilót. A tévés a Mokkában reagált.

Ezekkel a dolgokkal akkor van baj, ha egy újságíró ezt kikapja, és elkezdenek vele foglalkozni. Megjelenik egy online platformon, mert valaki azt mondta, hogy kövér vagyok. Mondjuk, tényleg kövér vagyok

– mondta a reggeli műsorban Marsi, akinek a kijelentésén mindkét műsorvezető nagyon meglepődött. Orosz Barbara csupán annyit mondott, hogy egyáltalán nincs gond a híradós alkatával.

Marsi Anikó

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top