nlc.hu
Sztárok
Kiszel Tünde bikiniben Görögországban

Kiszel Tünde pink bikiniben csapódott bele a medencébe

Láthatóan Kiszel Tünde nagyon élvezi a kánikulát Görögországban.
Kiszel Tünde

Kiszel Tünde és a lánya Donatella Görögországban nyaral, ahonnan Tünde rendszeresen be is jelentkezik a TikTokon. Volt, hogy görög nyelvleckét adott a követőinek, de a legtöbbször strandolós videókat láthatunk róla. A szállodai medencéket láthatóan nagyon élvezni a híresség, aki kipróbálta szinte az összes csúszdát. 

Először a “meredek” csúszdán csapódott bele a medencében, amit láthatóan nagyon élvezett.

@kiszel_tunde Ma lecsúsztam a meredek csúszdán! 😜💦☀️🩵❤️ Nagy élmény volt! 💧🇬🇷❤️#greece #zakynthos #summer #vacation #waterslide #family #love❤️❤️❤️ ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

Aztán egy kevésbé “meredek” csúszdát próbált ki, ami jobban elnyerte a tetszését.

@kiszel_tunde Ma ismét lecsúsztam a csúszdán! 😜💦🌴🇬🇷❤️ Szuper volt! ☀️💧🇬🇷🩵❤️#greece #greeceisland #zakynthos #summer #vacation #fantastic #withlove ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

“A gyönyörű görög szigeten Zakynthoson nyaralunk”- írta az egyik videó alá Tünde, aki lányával együtt nem először jár Görögországban. 

“Zakynthos turistaparadicsom. Természeti szépségeinek és festői fővárosának köszönhetően a velenceiek (Homérosz után) Kelet virágának nevezték. A nevét a görög mitológiában megjelenő Dardanosz fiáról, Zakynthosról kapta.” – írja a szigetről a nem mindig hiteles Wikipedia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top