nlc.hu
Sztárok
Sharon Stone újraalkotta az Elemi ösztön jelenetét

Sharon Stone újraalkotta az Elemi ösztön ikonikus jelenetét

A 66 éves színésznő ezúttal fehérneműben, de ruha nélkül idézte fel a film híres jelenetét.

Sharon Stone a legismertebb filmjének, az Elemi ösztönnek a legismertebb jelenetét alkotta újra 66 évesen.

Ezúttal nem videó készült, de ruha helyett fehérneműben állt, pontosabban ült a kamera elé, és mutatta be az ikonikus pózt.

A követői nem győzték dicsérni az alakját, de voltak, akik szerint az efféle magamutogatás méltatlan hozzá. „Szeretlek, de kérlek hagyd ezt, hogy jelentőségteljes maradj” – írta egy netező. Egy másik pedig nehezményezte, hogy miért érzik a nők gyakran úgy, hogy ki kell játszaniuk a szexi kártyát, miközben „Sharon még pizsamában is lenyűgöző”.

Sharon Stone amerikai színésznő a 4. Hollywood Unlocked Impact Awards díjátadón a kaliforniai Beverly Hillsben, a Beverly Hiltonban 2024. június 21-én

Sharon Stone a 4. Hollywood Unlocked Impact Awards díjátadón a kaliforniai Beverly Hillsben 2024. június 21-én (Fotó: Michael Tran / A

Nem vitás, hogy a színésznő a hetvenhez közelítve is elképesztő formában van, ráadásul idén regisztrált a Tinderre. Elmondása szerint azzal a céllal, hogy valódi kapcsolatot találjon. „Nem azért akartam felmenni, hogy megdugjak valakit, az rohadt egyszerű, nem kell érte felmenni a Tinderre – mondta. – Ez az az év, amikor szerelmes akarok lenni – 100 százalékosan.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top