nlc.hu
Sztárok
Dühöng Hajdú Péter a 16 órás járatkésése miatt

Nagyon kiakadt Hajdú Péter: „Ez most már több mint gusztustalan”

Dühítő helyzetbe került Nizzában a tévés.

A reptéren ragadt Hajdú Péter Franciaországban, mert meghibásodott a légitársaság repülőgépe, amivel hazautazott volna Nizzából. A tévésnek – aki az Insta-sztorijában dühöngött a történtek miatt – odafelé sem volt szerencséje, mivel már akkor is gondok adódtak a járattal. Végül a vasárnap 17 órai indulás helyett csak hétfőn 9:40 órakor fog felszállni a gépe – írja a Blikk.

“Na, ez most már több mint gusztustalan. (…) Egyszerűen tehetetlenek vagyunk. (…) Döbbenet, amit most már a Wizz Air velünk csinál. (…) Mindenki üvöltözik. (…) Ennek a gépnek 5 órakor kellett volna felszállnia ma délután. Ehelyett holnap reggel fog, 9 óra 40-kor” – mesélte kiborulva a videójába.

Ráadásul egy szürreális élményben is része volt. Helyszíni beszámolójában arra is kitért, hogy a repülőtéren egy magyar férfi, aki minden bizonnyal ittas volt, összetévesztette őt Puzsér Róberttel. “Odajött hozzám, hogy »Helló, Puzsér úr, mikor leszel önkényes?«. Szóval, ez az egy érdekes dolog történt” – osztotta meg az esetet Hajdú, akit nemrég durván átvertek a saját műsora felvételén.

Kiemelt fotó forrása: Frizbi TV / YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top