nlc.hu
Szabadidő
Kulcsár Edina nagyon vágyott már erre a pillanatra

Kulcsár Edinának ezzel minden álma valóra vált

Kulcsár Edinának nem titkolt vágya volt, hogy még kisbabája születése előtt eljussanak nyaralni valahova együtt a családdal. Szerencsére ez az álom teljesült.

Kulcsár Edina gyakran oszt meg tartalmat a közösségi oldalain főleg arról, hogy mennyire büszke a családjára. Ezúttal a nyaralásukról árult el néhány részletet.

Kulcsár Edina és G.w.M.

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

A negyedik gyermekével várandós Kulcsár Edina és családja egy nagyszerű kiruccanáson vettek részt, és a kismama elmondása szerint  rengeteg élményben volt részük. A kalandokról a Facebook-oldalán is beszámolt, a kiposztolt néhány fotót, amin két gyermeke, Medox és Nina láthatóak, de természetesen G.w.M sem maradhatott le a képekről. 

Mint kiderült, Edina már régóta dédelgette azt az álmot, hogy még a szülés előtt eltudjanak utazni valahova és ez az álma valóra vált.

Edina a posztban így fogalmazott: 

„Minden álmom az volt, hogy még mielőtt megszületik a mi kis hercegünk el tudjuk hozni a gyerekeket nyaralni. Most a lányos banda tudott csak jönni, mert hatalmas a logisztika ennyi gyerekkel de azért így sem unatkoztunk. A csajok nagyon jól érezték magukat és habár azt szokták mondani, hogy gyerekekkel nem lehet pihenni, ami valahol igaz is, nekünk azért így is sikerült egy kicsit feltöltődnünk!”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top