nlc.hu
Trend
Átlátszó menyasszonyi ruha

Kilátszott az oltár előtt a menyasszony alsóneműje

Az ara maga tervezte a menyasszonyi ruhát, mely még egy nem templomi esküvőn is meglehetősen bevállalós lett volna.
Pernille Rosenkilde

A no pants trend jegyében álmodta meg menyasszonyi ruháját a dán Pernille Rosenkilde

„Imádok tollakat és átlátszó anyagokat viselni. De azt is szerettem volna, hogy a ruha elegáns, előkelő és egy kicsit szexi legyen” – nyilatkozta a dizájner és influencer a Vogue Scandinaviának.  

A kreációt egy profi esküvőiruha-készítő, Rikke Hubert segítségével, több mint 50 óra kézi munkával varrták meg. A tollas felsőrészt egy teljesen átlátszó anyagú szoknyarésszel párosították, mely alól kilátszott az ara alsóneműje. Ebben az öltözékben állt oltár elé a koppenhágai Grundtvig templomban tartott esküvőjén a múlt hónapban.

Miután közösségi oldalain nyilvánosságra hozta az esküvői képeket, rengeteg támadást kapott, főként amiatt, mert sokan úgy vélik, hogy a merész ruha nem volt megfelelő választás egy templomi esküvőre. 

„Micsoda nagyszerű módja annak, hogy az Úr áldását kérjük a házasságunkra, hogy félmeztelenül jelenünk meg egy megszentelt helyen!” – írta egy kommentelő. 

Pernille-t azonban a legkevésbé sem zavarják a ruháját ért éles kritikák. Azt mondja, ezzel is a lányának szeretett volna példát mutatni, hogy mindig bátor legyen.  

„Minden, amit viseltem, a személyiségem kiterjesztése volt, csak kevesebb színnel” – fogalmazott a 34 éves nő. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top