nlc.hu
Gasztro
Csillagászati árak a Hungaroringen

Brutális árak a Hungaroringen, a Forma-1-es Magyar Nagydíjra érkezőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlni

Iszonyú, mennyit kérnek el egy hamburgerért vagy egy lángosért!

A hétvégén kerül sorra a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj. A vezess.hu helyszíni tudósítása szerint mélyen a zsebbe kell nyúlnia a kilátogatóknak, ha jól akarnak lakni. Mint írják, a hungaroringi büfé-körképből az körvonalazódott ki, hogy ezúttal is több ezer forintot kóstálhat egy kiadósabb ebéd. 

A hamburger ára 3500 forintról indul (dupla húsos hamburger 5400 forint), míg a lángosé 1600 forintról (a sajtos vagy tejfölös 2200, a sajtos-tejfölös pedig 2800-2900 forintba kerül). Egy szelet pizzáért 2700 forintot kérnek el. Kávét 1300 forinttól, üdítőt 1150 forintért, fél liter dobozos sört pedig 1950 forintért kaphatunk.

A Pénzcentrum információi szerint egy szál kolbászért 5500 forintot is elkérnek (bagettel 6 ezer forintot). A grillezett csirkemell kenyérrel és uborkával 5 ezerbe kerül, a sült krumpli ára pedig 1900 forinttól kezdődik.

Amúgy a Formula 1 Magyar Nagydíj idején – július 19-21. között – a H8-as HÉV megnövelt kapacitással közlekedik, a Volánbusz ingyenes szurkolói járatokat indít, esténként pedig az emeletes KISS és modern FLIRT motorvonatok segítik a hazajutást Gödöllőről. A mentőszolgálat több mint 150 szakemberrel vigyáz a biztonságra, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság pedig rendőrtábort állított fel a verseny idejére Mogyoródon, a pálya melletti parkolóban.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Czeglédi Zsolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top