nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik a cinizmus nagykövetei

Csillagjegyek, akik a cinizmus nagykövetei

Nagyon kritikusak, és a megjegyzéseik rendkívül szúrósak a következő csillagjegyeknek.

Skorpió

A Skorpiók abból indulnak ki, hogy az emberek a legtöbbször vagy ostobaságokat mondanak, vagy pedig hazudnak, esetleg egyszerre a kettőt. Abból adódóan szinte senkit sem képesek komolyan venni, a bizalmukba fogadni pedig még kevésbé. A cinizmus esetükben egyfajta túlzásba vitt védekezési mechanizmus. 

Csillagjegyek, akik a cinizmus nagykövetei

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bikák cinizmusát a megjátszás és a felszínesség piszkálja fel. Személyiségüknél fogva keresik és igénylik a valódi, őszinte dolgokat. Ha átverve érzik magukat, azt bizony nem hagyják szó nélkül: ilyenkor maró cinizmussal lendülnek a szó szoros értelmében véve támadásba. És bár sokszor nem úgy tűnik, valójában ezt jobbító szándékkal teszik.

Szűz

A Szüzek cinizmusa elsősorban saját magukra irányul és ezt vetítik ki aztán másokra. Képtelenek elfogadni a dicséretet és ha valaki bókolni próbál nekik, inkább meg sem hallják, kinevetik, vagy egyenesen degradálják, ami igen kínos helyzeteket szülhet minden érintett számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top