nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Kezünkben a bűvös nyári holderő – Heti holdhoroszkóp 2024. július 24-30.

A fogyó Hold időszakába léptünk, most szabaduljunk meg attól, ami már feleslegessé vált.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 24.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

Mára érdemes időzíteni a hajmosást. Ha belefér, egy nagymosás is mehet ma, a holderő segít a megtisztulásban. A víz lesz a segítségünk, amit csak érünk, tisztítsunk, mossunk le, szabaduljunk meg minden szennyeződéstől, ráadásul most a száradás is gyorsan megy majd.

CSÜTÖRTÖK – július 25.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 16:54-től Kos

Ma velünk a víz ereje, amire tegnap nem jutott idő, azt délutánig még lemoshatjuk, felmoshatjuk, kimoshatjuk. Kérdés, hogy egy nyári zivatar segít-e a locsolásban, mindenesetre növényeinket ma bőven lássuk el az éltető vízzel. Magunkról se feledkezzünk meg, gondoskodjunk a kellő hidratáltságról. Estére pedig szervezzünk valamilyen aktív, tüzes nyári programot.

PÉNTEK – július 26.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Magabiztosan és szenvedélyesen lóduljunk neki ennek a napnak, ha van még a hétről elvarratlan szál, azt lendületből, minél gyorsabban és hatékonyabban végezzük el, ha lehet, ne vigyük át a jövő hétre. Azt is érdemes végiggondolni, hogy milyen rossz szokásunkat szeretnénk magunk mögött hagyni. Tegyünk ma egy nagy lépést ezzel kapcsolatban. Lehet akár embert próbáló kihívást is keresni!

Nő lámpással a tengerparti sziklákon

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – július 27.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 19:22-től Bika

A mai nap tökéletes egy jó kis mozgásra, edzésre, bármilyen külső aktivitásra. Nem a hossza számít, sokkal inkább az, hogy belefogjunk és elvégezzük. Légy ma türelmes családoddal és a környezetedben lévőkkel. Lehet, hogy kiakasztanak vagy feldühítenek, de legalább ne provokáld őket. Biztosan van út a megbékélésre.

VASÁRNAP – július 28.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Engedd, hogy a mai nap kellemes nyári lazulásban hömpölyögjön, találd meg, hogy hogyan tudsz teljesen belesimulni és egyszerűen csak élvezni az életet. Ettől még töltheted hatékonyan az idődet, csupa olyan dologgal, ami pihentet és feltölt, de nem kell semmit erőltetni.

HÉTFŐ – július 29.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 23:29-től Ikrek

Szép komótosan indulj neki ennek a hétnek, nem baj, ha nem egy óriási ugrással kezded. Érdemes ma időt szánni a szépségápolásra, különösen, ami a bőrtisztítást, arctisztítást illeti. Alaposan távolíts el minden felgyülemlett szennyeződést a pórusaidból. Házi arcradírok is szóba jöhetnek, tisztíts, radírozz!

KEDD – július 30.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Vigyél elevenséget és egy kis sziporkázást ebbe a nyári hétköznapba. Lehet, hogy épp nem vagy szabadságon, de azért egy délutáni vagy esti társas programot érdemes lenne beiktatni, akár barátaiddal, akár a családdal. Egy könnyed beszélgetés is feldobhatja a napod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top