nlc.hu
Sztárok
Schobert Larát a boksz segítette át a szakításán

Schobert Larát a boksz segítette át a szakításán: „Azért jött, hogy összeszedjem magam”

Megszállottan edz a Sztárbox műsorára Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, akinek magánéleti nehézségeiben is óriási segítség a sport.

Az elmúlt időszakban egyre csak derültek ki a Sztárbox versenyzőinek nevei, ahol a pehelysúly kategóriában Schobert Lara is helyet kapott. Ez talán nem is annyira csoda, hiszen Larához mindig is közel állt a sportok világa, 18 évig lovagolt, sőt, nemrég fitneszedzői vizsgát is tett. A 20 éves lány az RTL Reggeliben mesélt most arról, hogy napjait főleg a bokszolás teszi ki jelenleg, gondolatai is sokszor forognak akörül, hogy vajon kivel fog majd ringbe szállni elsőként. 

Fotó: Trenka Attila / fotocentral

Fotó: Trenka Attila / fotocentral

„Nyilván fantáziálgattam már, hogy kivel lépnék legszívesebben először ringbe. Megvannak rá a jelöltek, természetesen. De én bízom magamban, én azt érzem, hogy ez a boksz olyan magabiztosságot adott nekem” – árulta el hozzátéve: az ökölvívás segítette át a szakításán is.

Akkor nagyon-nagyon nehéz volt ez az egészet hova tenni, mert azért egy hosszú kapcsolat volt, de én hiszem, hogy ez pont azért jött az életembe, hogy felszívjam magam. És a boksz a legjobb gyógyszer volt erre az egészre, hogy feldolgozzam. Én hittem abban, hogy ez a szakítás nekem azért jött, hogy összeszedjem magam és megmutassam, mire vagyok képes egyedül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top