nlc.hu
Sztárok
Asztrológus jósolta meg Schobert Lara szakítását

Schobert Lara asztrológusa előre megjósolta a szakítását

Mondjuk nem volt nehéz dolga, végül is egy 20 éves lányról beszélünk…
Schobert Lara

Jelenleg nem keres új párkapcsolatot a húszéves Schobert Lara, aki előbb azt szeretné elérni, hogy egyedül is képes legyen boldogságban, kiegyensúlyozottan élni. Az ifjú influenszer a ZWorld podcastban vendégeskedett, amit a Blikk szemlézett.

Azt gondoltam, hogy nélküle nincs tovább

– vallotta be Lara, akinek néhány hete ért véget a kapcsolata szerelmével, Szekszárdi Tamással, akinek a kedvéért Kazincbarcikára költözött. Ám miután a fiatal labdarúgót az új szerződése Pécsre szólította, a változást már nem bírta el a kapcsolatuk.

Lara az érzéseit és tapasztalatait szeretné arra is használni, hogy a hasonló cipőben járó követőinek is segítsen.

Most ez a legnagyobb célom, hogy magamat tudjam boldoggá tenni, majd utána be tudjak egy olyasvalakit fogadni, aki ehhez hozzátesz. Én egyébként nagyon kapcsolatfüggő ember vagyok és sok esetben itt rontottam el, hogy mindig mástól vártam a boldogságot és a változást. Azt gondoltam, hogy boldog vagyok, de igazából önmagamban nem voltam boldog és nem voltam magammal elégedett.

A spirituálisan gondolkodó Lara életébe a szakítás azért nem teljesen váratlanul jött. Rendszeresen jár asztrológushoz, aki már két éve közölte vele, hogy ilyen történésekre számíthat. Viszont hálistennek azt is megmondta neki, mi következik ezután, és az szerinte elég jó. Hajrá, asztrológusok! Hajrá, Lara! Hajrá, szerelem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top