nlc.hu
Sztárok
Szerelmi vallomást írt Papp Máté Tóth Gabinak

„Élő legenda vagy” – Papp Máté Bence így vallott szerelmet Tóth Gabinak

Olyan szerelmi vallomást kapott Tóth Gabi a párjától, hogy azt a legromantikusabb filmek főhősnői is megirigyelhetnék.

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence kapcsolata a jelek szerint egyre mélyebbé és szorosabbá válik. Néhány napja ért véget első közös táboruk, amibe rengeteg munkát fektettek, és amely olyan jól sikerült, hogy terveik között nem csupán a megismétlése szerepel, de az is, hogy felnőttek számára is szervezni fognak a jövőben. A táborban rengeteg időt töltöttek a gyerekekkel, az énekesnő pedig azt is elárulta, hogy párja nagyon apuka típus, és az is elképzelhető, hogy hamarosan bővíteni fogják családjukat is.

Ezúttal Papp Máté Bence volt az, aki igazán megható sorokat írt saját érzéseiről és kapcsolatukról. Közösségi oldalára kitett közös fényképük mellett igazán romantikusan vallott őszinte szerelmet. „Megláttalak…. tudtam, olyan társra találtam, kinek szíve igaz, mint az egyre ritkább jóság az emberekben.

Szellemed nagysága, mint a természet tomboló ereje. Lelked tisztasága a hajnal fénysugarait idézi.

 Gondolataid erejével, a világot meg lehet váltani. Csoda hangod megemel, feltölti az emberek szívét, segít feldolgozni érzelmeinket, tapasztalatainkat, élményeinket. Kifogyhatatlan humorod átlendít fáradságon fájdalmon és minden más nehézségen. Eszméletlen csaj, vibráló energia, csodalatos anyuka, szívbeemelő ember vagy te, egy igazi csoda!

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Néha még engem is meglep, hogyan van ennyi energiád, és erőd nap mint nap menni, csinálni, élni, fejlődni, nem feladni, beleállni, kiállni, szeretni, félteni és küzdeni. Tudom, mekkora példakép vagy mindenki számára, mert senki nem tudja milyen nehéz helyzetekben maradtál ember. “ne rossz, ne jó akarjál lenni, az is elég ha embernek megtudsz maradni”.

Számomra olyan élő legenda vagy, aki örökké fog tanítani nekünk, akkor is, mikor mi már porrá leszünk.

Mindenki azt veszi észre, ami összhangban van az érzéseivel. Én téged vettelek észre, te voltál az az érzés, amivel mindig is összhangban akartam lenni. Köszönöm neked Babám, Szívemből csordultig szeretlek!” – tárta fel szívét a fiatal táncos.

Tóth Gabi pedig természetesen kisvártatva választ is írt neki a kommentek között. “Egy ilyen év után is ugyanígy döntenék és tennék.. érted, veled, együtt! Mindegy, hányan, hogyan gondolnak… ugyanígy döntenék.. fényt és életet adtál a golyózáporban is, de elkerült bennünket. Köszönöm, hogy vigyázol rám! Soha nem kaptam még ilyen szépet! Mindenemmel szeretlek” – vallotta elérzékenyülten az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top