nlc.hu
Sztárok
Schmied Zoltán először mesélt arról, hogy milyen háromgyerekes apának lenni

Schmied Zoltán először mesélt arról, hogy milyen háromgyerekes apának lenni

A mi kis falunk sztárja nagyon élvezi az új szituációt, hogy ismét van egy kisbabája nagy gyermekei mellett. Mint mondta, mindig tanul valami újat a feladatról.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk korábban, 2022-ben újra megnősült A mi kis falunk sztárja, Schmied Zoltán. A 48 éves színész egy különleges szertartáson mondott igent a nála 11 évvel fiatalabb párjának, Ágoston Katalin színésznőnek, akivel évekkel ezelőtt a Centrál Színházban találtak egymásra, és a közös munka során szerettek egymásba. 2023-ban már a babavárásról számoltak be a nyilvánosságnak. Idén februárban pedig újabb örömhírrel szolgálhattak, ugyanis megszületett a kisfiuk, Milán

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

A színész most az apaság örömeiről mesélt a Meglepetés magazinnak, mint mondta, élete egyik legfontosabb feladatának az apaságot tartja, amelyet nagyon élvez és mindig talál valami újat, amit tanulhat erről a gyönyörű feladatról. 

„Apaként nyugodt típus vagyok, de ehhez az is kell, hogy a feleségem is kiegyensúlyozott legyen, és ne aggódja túl a dolgokat. Már régen volt, amikor a nagy gyerekeim picik voltak, de nem felejtettem el, hogyan kell gondoskodni egy kisbabáról, ugyanakkor újra és újra tanulok valamit magamról és a gyereknevelésről. Egy nagyon szép folyamat, ahogy szülőként változunk és fejlődünk.”

– árulta el a színész, aki örül annak, hogy öt hónapos fiának vannak már nagyobb testvérei. Zoltánnak előző házasságából Schell Judittal ugyanis született már két gyermeke: Boldizsár most 16 éves, Borbála pedig 12.

Jó érzés együtt látni a gyerekeimet, ahogy szeretik egymást. A magam részéről is élvezem ezt az új szituációt, hogy van egy kisbabánk, és mellette két nagyobb gyerekem. Izgalmas és kihívással teli időszak, próbálom mindenből kivenni a részem, nem jövök zavarba, ha pelenkát kell cserélni, de ezzel mindig is így voltam. Fontosnak tartom, hogy bármi is adódjon, tudjam, mit hogyan kell csinálni. Szerencsések vagyunk, mert Milán nagyon nyugodt kisfiú.

– osztotta meg a büszke édesapa, aki folyamatosan tanul valamit az apaságról. 

„Próbálok következetes lenni, okulni a hibáimból, amiben a feleségem jó partnerem. Együtt tanulunk és fejlődünk, hogy minél jobb szülőkké váljunk. Apaként mindig azt tartottam a legfontosabbnak, hogy jól érezzék magukat a gyerekek, boldogok legyenek, és ha majd felnőtté válnak, könnyebben tudják venni az akadályokat. Azt gondolom, hogy a példamutatáson keresztül tudunk a legjobban nevelni, ezért igyekszem olyan mintát mutatni, amely segít nekik abban, hogy megállják majd a helyüket az életben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top