nlc.hu
TV-sztárok

Így éli meg az apaságot Schmied Zoltán

Schmied Zoltán először mesélt harmadik gyermeke születéséről

Elárulta, hogyan jött a világra a kis Milán.

Schmied Zoltán 2022-ben egy különleges szertartáson mondott igent a nála 11 évvel fiatalabb párjának, Ágoston Katalin színésznőnek, akivel évekkel ezelőtt a Centrál Színházban találtak egymásra, és a közös munka során szerettek egymásba. 2023-ban már a babavárásról számoltak be a nyilvánosságnak. Nemrég megszületett a kisfiuk, Milán, akiről a büszke édesapa most először beszélt. A mi kis falunk sztárjának Schell Judittól már született egy 16 éves fia és egy 12 éves lánya, a kis Milánnal pedig újra babázhat.

„Mindenben megpróbálok segíteni. Én azt gondolom, ez egy közös ügy, sose gondolkoztam úgy, hogy csak az anyukának a dolga a babázás. Nem így terveztük, de császármetszéssel született, nyilván így az elején az anyukájának nehezebb volt, ott nagyon sokat segítettem például az éjszakákban is” – kezdte a színész, aki azt is elárulta, hogy a fürdetés az ő feladata. A pici épp akkor született, amikor Zoltánnak nem kellett fellépnie, így tudott segíteni a nagy pillanatban. Két másik gyermeke nagyon örül a pici érkezésének.

Schmied Zoltán

Schmied Zoltán (Fotó: Olajos Piroska)

„Örülnek nagyon! A 12 éves kislányom teljesen odavan, ha teheti, mindent csinál Milánnal, akár büfizteti is. A kisfiam is, ő 16 éves, tehát neki most nem ez a legfontosabb, de nagyon örül” – részletezte a sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top