TV-sztárok

Ennek a két dolognak nem tud ellenállni A mi kis falunk sármos papja

Schmied Zoltán igazi húsimádó, és az előadások előtt beveti a titkos fegyverét.

A nyár minden pillanatát szeretné kiélvezni Schmied Zoltán, A mi kis falunk sármos papját alakító színész. Bár sokat dolgozik az elkövetkezendő hónapokban is, igyekszik a kikapcsolódásra is időt szánni. Családjával, barátaival tölti a legtöbb időt, és bár ritkán sürög-forog a konyhában, a nyári grillszezon az ő időszaka.

Ritkán főzök, szerencsére nem vagyok rákényszerülve, hogy én készítsem az ételt. Inkább húsokat szoktam sütni. Pácolva vagy pácolatlanul, faszénen vagy olajban, kacsa, marha, csirke, bármi jöhet. Nagy húsimádó vagyok, ha egy hús jól van elkészítve és ízletes, abból sokat meg tudok enni

– árulta el az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, aki korábban orvosi pályára készült.

Gyerekkoromban a sport határozta meg az életemet, a gimnáziumig pedig orvosi pályára készültem. Nem indultam szavalóversenyeken, mindössze egy mesemondó versenyen vettem részt egyszer, mégis a színészi pálya lett az utam. A gimnáziumi évek alatt ez már nem volt kérdés

– mondta a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek a színész, aki számtalan darabban játszik jelenleg is.

Az előadások előtt mindig beveti a titkos fegyverét, ami nélkül nem lép színpadra. „Előadás előtt mindig iszom egy kávét. Ez nekem nagyon fontos, ezzel hangolódom rá a színpadi munkára. Aztán felveszem a színpadi ruhámat, és onnan minden megy magától” – mondta el Schmied Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top