nlc.hu
Sztárok
Kapás Boglárka utolsó olimpiájáról: "Már az is nagy dolog, hogy itt voltam"

Kapás Boglárka az utolsó olimpiájáról: “Már az is nagy dolog, hogy itt voltam”

Az olimpikon nagyon hálásnak érzi magát azért, hogy úszhatott az olimpián és pszichológusa tanácsára inkább csak élvezte, hogy az olimpián úszhat.

Kapás Boglárka nem jutott döntőbe 200 méter pillangón a párizsi olimpia úszóversenyeinek szerdai napján. A sportolónő a 14. helyen végzett az összesítésben, ami nagyszerű eredmény, pláne annak tudatában, hogy pár nappal ezelőtt lázas beteg volt

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A verseny után maga az olimpikon is megszólalt, aki nagyon hálás azért, hogy úszhatott az olimpián:

„Amire igazán készültem, abból ez volt az utolsó verseny. Megfogadtam, hogy nem sírok, de… Sikeres volt a napom, mert szerettem volna mindenféle teher nélkül úszni. Kiúsztam magam, benne hagytam mindent.

A pszichológusom azt tanácsolta, ne úgy jöjjek ide, hogy elvárásaim vannak magammal szemben, mert már az is nagy dolog, hogy itt voltam. Úgyhogy végigvettem, hogy mi az, amire büszke lehetek, most pedig itt vagyok 31 évesen, kiúsztam magam, erre volt elég.

Annyian írtak otthonról, ismeretlenül is, hogy küldik az erőt velem vannak, úgyhogy ezt most nem egyedül úsztam.” – nyilatkozta a 31 éves úszónő.

Kapás Bogi Pekingben a Team Hungary legfiatalabb tagja volt, idén Párizsban pedig a Magyar Olimpiai Csapat egyik csapatkapitányaként úszott és segíti versenyzőinket. Íme egy akkor és most fotó a sportolóról: 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top