nlc.hu
Sztárok
Miklósa Erika kislányánál senki sem szurkolhatott édesebben Milák Kristófnak

Miklósa Erika kislányánál senki sem szurkolhatott édesebben Milák Kristófnak

Még egy szerencsekarkötőt is felhúzott magára az énekesnő kislánya, aki Kristófkámnak becézi az ezüst érmet szerzett olimpikont.

Elképesztően édes bejegyzést tett közzé Miklósa Erika közösségi oldalán. Az édesanya posztjában ugyanis elárulta, hogy kislánya elképesztően várta már az úszás döntő kezdetét, melyben Milák Kristófnak szurkolt teljes szívéből.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

„Bibi ma legalább százszor megkérdezte, hogy akkor mikor úszik a Kristóf?

A döntő előtt egy órával már a képernyő elé ült, és izgult, komolyan. Van egy szerencsehozó karkötője, feltette, és mondogatta neki: “Aztán hozzál ám szerencsét a Kristófkámnak is.” Igen, becézi őt.

Soha nem találkoztak, de nagy kedvence. És akkor a döntő végén így tört ki Bibi: “Tudtam, hogy nagyot fog úszni. Hát nem óriási fiú, Anya?” De, óriási. Gratulálunk az ezüst éremhez. És óriási a férfi kardcsapatunk is! Bravó! Gratulálunk! És persze ilyenkor mindig bőgök… Hatalmas teljesítmények ezek… Meghajolok előttük. Hajrá, magyarok!” – olvasható az énekesnő közösségi oldalán, amelyhez egy édes fotót is posztolt, ahogy a televízió előtt ül lányával.

Innen is üzenjük mi is Kristófnak és az összes olimpikon sportolónknak, hogy elképesztően büszkék vagyunk rájuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top